Австрийската позиция не е правилна и Виена ни третира като

...
Австрийската позиция не е правилна и Виена ни третира като
Коментари Харесай

Владислав Панев: Австрия ни третира като втора ръка хора

Австрийската позиция не е вярна и Виена ни третира като втора употреба хора, съобщи пред Българска национална телевизия Владислав Панев - зам.-председател на ПП-ДБ. Той успокои бизнеса като сподели, че " светлина в тунела се вижда ".

Панев дефинира като триумф влизането на България в Шенген единствено по вода и въздух.

" 17 години не можахме да влезем в Шенген по море и въздух. Сега сме поставили крайник на вратата и може би пътят към основното приемане ще бъде доста по-кратък ", надява се Панев.

Доверието е съществена цел за тази година, уточни той.

" Доверието, освен сред сътрудниците в Народното събрание и държавното управление, само че и доверието на обществото към държавното управление би трябвало да бъде на доста по-високо равнище ", прецизира Владислав Панев.

Той беше безапелационен, че промени без доверие не могат да се случат.

" В тази настройка бърза смяна е доста мъчно да бъде осъществена. Знаете по какъв начин се образува кабинетът на " Денков-Габриел " с хиляди страдания, с доста съмнение сред сътрудниците ", сподели той.

По отношение на измененията в Конституцията Владислав Панев посочи, че ще се съобразят с решението на Конституционния съд.

За избора на нов ръководител на Народното събрание той сподели, че както Никола Минчев, по този начин и Атанас Атанасов са извънредно способени да ръководят Народното събрание.

" Според мен в последна сметка ядосани няма да има ", безапелационен беше зам.председателят на ПП-ДБ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР