Австрия разбгроми Азербейджан с 4:1 и даде много силна заявка

...
Австрия разбгроми Азербейджан с 4:1 и даде много силна заявка
Коментари Харесай

Австрия разби Азербайджан на старта на квалификациите за Евро 2024 в група “F”

Австрия разбгроми Азербейджан с 4:1 и даде доста мощна поръчка за нататъшното си показване в квалификациите за Евро 2024 нататък.

Мачът се движеше в относително равностойно движение досега, в който австрийците не нанесоха своя гръмотевичен удар за по-малко от 120 секунди. Първо, в 28-ата минута Марсел Забитцер пое удивителен пас в наказателното поле и заби топката в средата на вратата. После при осъществяването на центъра съвсем незабавно гостите изгубиха коженото кълбо и Михаел Грегорич направи страховит пробив и дръпна спусъка от вътрешността на наказателното поле, преодолявайки Юсиф Иманов с удар в долния ляв ъгъл.

В началото на второто полувреме австрийците взеха решение всичко с трети гол. Авторът на първия гол Марсел Забицер извърши превъзходен директен свободен удар и завъртя топката в горния ляв ъгъл на вратата.

Азербайджан вкара почетен гол в 64-ата минута посредством Махмудов, само че единствено пет минути по-късно - в 69-ата, Забицер центрира от сериозна отдалеченост и Баумгартен засече, с цел да върне разликата от три гола.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР