Австралийският супермодел Ел Макферсън се завърна след 16 години на

...
Австралийският супермодел Ел Макферсън се завърна след 16 години на
Коментари Харесай

На 59 супермоделът Ел Макферсън се завърна на подиума

Австралийският супермодел Ел Макферсън се завърна след 16 години на Фестивала на модата в Мелбърн. Тя дефилира на откриването на серията премиум сцени на събитието, което се организира в Кралската изложбена постройка. В двете фешън ревюта на вечерта участваха марки като Aje, Ngali, Oroton, Anna Quan и Bianca Spender.

Родена през 1964 година, кариерата на Макферсън като модел продължава по-дълго от доста австралийски фешън марки.



През 1982 година, на 18-годишна възраст, тя се появява в телевизионна реклама на TAB Cola и по-късно се трансформира в един от най-известните супермодели в света.



Тя става известна като " Тялото "  след обява на корицата на списание " Тайм " през 1986 година и се появява на корицата на изданието за бански костюми на Sports Illustrated рекордните пет пъти.

Макферсън, която започва редица бизнес инициативи в региона на модата и хубостта, се появи и на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Сидни през 2000 година като австралийска икона.



Като актриса Макферсън се появява в поддържащи функции в " Сирени " (1994 г.), " Огледалото има две лица " (1996 г.) и като Джули Мадисън в " Батман и Робин " (1997 г.), както и в основни функции в " Край " (1997 г.) и " Южен Кенсингтън " (2001 г.). Има спомагателна роля в сериала " Приятели " и е водеща на епизод на Saturday Night Live.

Друг модел, Меган Гейл, се завърна на стилния подиум по време на Фестивала на модата през 2023 година, с цел да открие есенно-зимното ревю за David Jones.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР