Австралия вероятно се доближава до пика на вълната от разпространение

...
Австралия вероятно се доближава до пика на вълната от разпространение
Коментари Харесай

Австралия:Доближаваме се до пика на вълната от разпространение на варианта Омикрон

Австралия евентуално се приближава до пика на вълната от разпространяване на разновидността " Омикрон " на ковид, оповестиха през днешния ден австралийските управляващи. Те предизвестиха, че през идващите няколко седмици броят на новозаразените за денонощие ще се приближат до рекордните до момента индикатори, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 456
За четвърти следващ ден дневният приръст на случаите с ковид в страната континент е над 100 хиляди. От началото на годината са регистрирани множеството от 1,2 милиона инфекции, до момента в който през 2020 и 2021 година, когато в страната действаха сурови ограничаващи ограничения за популацията, инфектираните бяха към 200 хиляди общо.

" Още не сме минали [през пандемията] и считам, че през идващите няколко седмици ще има огромен брой диагностицирани в Австралия ", сподели на конференция основният здравен контрольор Пол Кели по адрес на вълната от " Омикрон ".
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 456  80 жертви в резултат на ковид у нас за последните 24 часа 80 жертви в резултат на ковид у нас за последните 24 часа  Проф. Витанов сподели нова Коронавирус карта на България: Това е мултифакторен разбор Проф. Витанов сподели нова Коронавирус карта на България: Това е мултифакторен разбор  Лекар: Ако имате признаци на вирусна зараза, не започвайте самолечение Лекар: Ако имате признаци на вирусна зараза, не започвайте самолечение
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР