Австралия няма да се присъедини към споразуменията за постепенно премахване

...
Австралия няма да се присъедини към споразуменията за постепенно премахване
Коментари Харесай

Австралия отказва да прекрати добива на въглища

Австралия няма да се причисли към споразуменията за последователно унищожаване на въглищата по време на срещата на върха на Г-20 в Рим и Конференцията на Организация на обединените нации за изменението на климата COP26 в Глазгоу. Това заяви вестник The Australian в събота, базирайки се на премиера Скот Морисън, който дойде в Рим, с цел да участва на среща на водачите на страните от Г-20.

Според вестника по време на двете срещи на върха Морисън „ има намерение да сложи ползите на Австралия преди всичко и няма да взе участие в споразуменията за преустановяване на добива на въглища и производството на електрическа енергия от изкопаеми горива “.
 Масови инспекции за далавера с цените на въглищата в Китай Масови инспекции за далавера с цените на въглищата в Китай
В Китай управляващите стартират всеобщи инспекции на националните въгледобивни компании и търгуващите с въглища поради нуждата да се пре...

„ Окончателното официално съобщение ще бъде направено през идващите няколко дни, само че политиката на Австралия по тези въпроси ще бъде кристално ясна: австралийското държавно управление и в Рим, и в Глазгоу ще сложи Австралия преди всичко. Всички страни подхождат към казуса по друг метод, техните стопански системи са разнообразни, те са изправени пред разнообразни проблеми. Ситуацията в Австралия също е доста по-различна от тази в Европа и други страни “, цитира вестникът Морисън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР