Австралиецът Алекс де Минор постигна най-голямата победа в кариерата си,

...
Австралиецът Алекс де Минор постигна най-голямата победа в кариерата си,
Коментари Харесай

Де Минор победи Джокович в Пърт, китката продължава да мъчи сърбина

Австралиецът Алекс де Минор реализира най-голямата победа в кариерата си, откакто надделя международния номер 1 Новак Джокович с 6-4, 6-4 в първия мач на сингъл от четвъртфиналния конфликт сред Австралия и Сърбия от Юнайтед Къп.


В Пърт Де Минор бе на процедура непогрешим на личен сервис, като завоюва 33 точки на първи сервис от 34 разигравания и не даде нито една опция за пробив на противника си в целия дуел, траял час и 33 минути. От своя страна 24-годишният австралиец взе подаването на Джокович по един път в двата сета, с цел да запише чист триумф. Общо сърбинът съумя да вземе едвам осем точки на подаването на съперника.

Джокович още веднъж бе малтретиран от болки в дясната китка, откакто този проблем се появи при вчерашната му трисетова победа над Иржи Лехечка. Вчера Джокера разгласи, че казусът не е сериозен, само че до началото на Аустрелиън Оупън остават едвам 11 дни.

Във втория мач на сингъл Айла Томлянович (Австралия) ще срещне Наталия Стеванович и при победа ще класира домакините в полуфиналите на шампионата. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР