Авиокомпанията Райънер (Ryanair) обяви, кои полети от и до София

...
Авиокомпанията Райънер (Ryanair) обяви, кои полети от и до София
Коментари Харесай

От Райънер обявиха кои полети от и до София ще бъдат отменени

Авиокомпанията " Райънер " (Ryanair) разгласи, кои полети от и до София ще бъдат анулирани. За момента става въпрос само за тези до Лондон. Първият анулиран е от Лондон-Станстед до София с номер FR9961 и от София до Лондон-Станстед (FR9962).

На 28 септември, 30 септември, 5, 7, 12, 14, 19, 21, 26 и 28 октомври няма да бъдат изпълнени полети FR9967 от Лондон-Станстед до София и FR9968 от София до Лондон-Станстед. Пълен лист на анулираните полети за интервала 21-24 септември може да се открие тук, а до края на октомври тук.

Това се прави като част от реорганизацията на разписанието, провокирана от дефицит на водачи.Авиокомпанията ще анулира общо сред 40 и 50 полета на ден до края на октомври, което ще засегне към 400 хиляди души. Засегнатите пасажери могат за върнат билетите си и да си вземат парите, или да резервират различен полет.

Според разпоредбите на Европейски Съюз, с изключение на при изключителни условия, самолетните компании би трябвало да са дали най-малко двуседмично предизвестие, с цел да избегнат да заплащат обезщетение от 250 евро на пасажер за полети до 1500 км и 400 евро при по-дълги направления.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР