Авиокомпания Уиз Еър /Wizz Air/ обяви днес старта на нов

...
Авиокомпания Уиз Еър /Wizz Air/ обяви днес старта на нов
Коментари Харесай

Уиз еър открива нов маршрут от Бургас до Виена от 3 юли

Авиокомпания " Уиз Еър " /Wizz Air/ разгласи през днешния ден старта на нов маршрут от Бургас до Виена от 3 юли. Билетите за тази дестинация към този момент са в продажба и могат да бъдат закупени на wizzair.com или през мобилното приложение на самолетната компания, оповестяват от превозвача. Спазвайки всички национални и интернационалните разпореждания и настоящите рестрикции за пътешестване, Wizz Air прави обоснованото пътешестване допустимо за многото клиенти, които сега желаят да се приберат при фамилиите си, се показва в известието.

От през днешния ден пътуванията с Wizz Air ще стават с висока степен на хигиенизиране и стерилизация. Наскоро самолетната компания разгласи въвеждането на редица засилени хигиенични ограничения, с цел да подсигурява здравето и сигурността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи по време на целия полет се изисква както кабинния екипаж, по този начин и пасажерите да носят маски за лице, като кабинният екипаж също би трябвало да носи и ръкавици. Следвайки прецизен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на стерилизация посредством новаторско антивирусно решение след всеки полет и на цялостна стерилизация всяка нощ посредством същото антивирусно решение. Дезинфекциращи кърпички се дават на всеки пасажер при качване на самолета, списанията на борда са отстранени и пасажерите са насърчавани да правят всички покупки на борда посредством безконтактно заплащане. От пасажерите се изисква да следват ограниченията за физическа отдалеченост, въведени от локалните здравни управляващи, и са насърчавани да вършат резервацията си напълно онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), с цел да се сведе до най-малко всеки вероятен физически контакт на летището.

От превозвача разясняват, че " макар пътуването сега да е лимитирано от държавните разпореждания, упованията им са за облекчение на рестриктивните мерки, защото обстановката се усъвършенства, и клиенти ще могат скоро да стартират да пътуват още веднъж. Новият маршрут до австрийската столица също ще се прави в условия на придържане към най-високите здравни стандарти посредством нашите санитарни протоколи ", показват от самолетната компания.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР