Авангардният моден маестро Кимили Джанг бързо става сензация в международната

...
Авангардният моден маестро Кимили Джанг бързо става сензация в международната
Коментари Харесай

Създаване на устойчиво бъдеще: Екологичният подиум на Кимили Джанг и Кайки Уанг



Авангардният фешън маестро Кимили Джанг бързо става сензация в интернационалната фешън сцена. Джанг се пробва да въодушеви по-широка публика, като се заеме с възходящия проблем на изменението на климата. Нейното неповторимо обединение на жанр и екологична осъзнатост получава справедливо самопризнание, а тя има за цел да употребява своите творения като катализатор за смяна и естетика с природата. Нейната последна сбирка " Светът на ледника " притегля международно внимание със своите впечатляващи хармония и мощни екологични разкази.



" Светът на ледника " се ражда в девствените пейзажи на Исландия. Топящите се ледници, ясно образно изражение на изменението на климата, я допират надълбоко. По-късно, трогателна фантазия за принцеса на ледника, бореща се да избави своя свят от неизбежната злополука на топещия се лед, придаде форма на нейната неповторима сбирка. С всяка кройка " Светът на ледника " отразява вълшебната хубост на ледницит и със сдържана прозорливост насочат апел за запазване на околната среда.

Неконвенционалните фешън изяви на Джанг освен притеглят със своята зашеметяваща хармония, само че и със мощните си послания за проблемите на околната среда. Нейната работа служи като проклинание за света, насочвайки вниманието към въздействието на изменението на климата и въодушевява стилната аудитория да заеме екологични позиции.

Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР