Аукционната къща RM Sothebys ще изложи на търг спортния роудстър

...
Аукционната къща RM Sothebys ще изложи на търг спортния роудстър
Коментари Харесай

Продават на търг спортното BMW на Стив Джобс  

Аукционната къща RM Sotheby " s ще изложи на търг спортния роудстър BMW Z8, създаден през 2000 година, който е принадлежал на един от създателите на ИТ компанията Apple - умрелия Стив Джобс.

Предвижда се автомобилът да бъде продаден за сума сред 300 и 400 хиляди $.Спортната кола е купена от Стив Джобс през октомври 2000 година. Роудстърът е 67-ият образец от този модел, продаден от баварската компания на свои специфични клиенти. Забележителното е,че дружно с автомобила, Джобс е получил като бонус мобилен телефон марка Motorola с логото на BMW.

BMW Z8 е оборудвано с 4,9-литров мотор V8, който се слага и на спортния седан M5 (E39). Моторът, комбиниран с шестстепенна механична скоростна кутия, развива мощ от 400 конски сили и 500 Нм въртящ миг, написа Autonews.

Километражът демонстрира, че машината е минала не повече от 25 хиляди километра. По време на употребата спортния автомобил е грижливо обслужван и се намира в чудесно положение.

Търгът, на който ще бъде препоръчано за продажба BMW-то на Стив Джобс ще се организира при започване на декември в Ню Йорк.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР