Audi публикува видеоклип, който показва как електрическият кросоувър на e-tron

...
Audi публикува видеоклип, който показва как електрическият кросоувър на e-tron
Коментари Харесай

Audi e-tron щурмува ски писта с 85% наклон

Audi разгласява видеоклип, който демонстрира по какъв начин електрическият кросоувър на e-tron сполучливо щурмува доста сложна ски писта.

Специално оборудван електрическият кросоувър под контрола на шведския лидер Матиас Екстрьом, международен първенец на крос рали и двоен първенец на DTM. съумя да изкачи най-трудния сектор от трасето, където се организират надпревари по ски втурване.

Експериментът се състоя в Кицбюел, Австрия, на фамозната писта Streif, Считана за една от най-трудната за спускания в света, Streif ( " Лентата " ), стартира на височина 1665 м и приключва на 800 м надморска височина. Тя е с над 3 км дължина, а на някои сектори предлага зашеметяващи скатове с надолнище от 85%.

За сполучливото осъществяване на каскадата Audi e-tron беше подложен на известно рационализиране, създадено взаимно с спортния екип на Red Bull. По-специално, кросоувърът получи три електродвигателя: един инсталиран на предната ос и два на задната (един повече от серийния вариант). Като цяло, елементите развиват 503 конски сили, а въртящият миг, излъчен на колелата, доближи 8920 Нютон метра.

Освен това електрическата кола е снабдена със специфичен програмен продукт, с цел да се приспособява системата за систематизиране на тягата към изискванията на покачване. Плюс това, кросоувърът е получил специфични 19-инчови колела и гуми със специфични шипове. И най-после, автомобилът е бил оборудван с предпазна клетка и шест-точков колан.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР