Audi обяви, че компанията ще стартира продажбите на още по-мощни

...
Audi обяви, че компанията ще стартира продажбите на още по-мощни
Коментари Харесай

Още по-мощни Audi RS 6 Avant и RS 7 Sportback

Audi разгласи, че компанията ще започва продажбите на още по-мощни версии на RS 6 Avant и RS 7 Sportback- RS 6 Avant performance и RS 7 Sportback performance.

Оборудвани с четирилитров, V-образен, осемцилиндров TFSI задвижващ елемент, колите ще предложат оптималната мощ от 630 конски сили (+30 к.с) и оптимален въртящ миг от 850 Нм (+50 Нм), както и опция за реализирането на класическото ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.4 секунди, което е с 0.2 секунди по-добър индикатор в съпоставяне със " общоприетите " RS6 и RS7.

В оборудването на новите RS 6 Avant performance и RS 7 Sportback performance, цената на които започва от 135 000 евро, са включени нови 22-цолови джанти, спортни гуми Continental Sport Contact 7, изпълнени в непрозрачен екстериорни детайли, осемстепенна tiptronic роботизирана предавателна кутия, quattro система за задвижване на четирите колела и други.

Като в допълнение съоръжение за RS 6 Avant performance и RS 7 Sportback performance се предлага пакетът RS Dynamics Package plus, който усилва оптималната скорост на придвижване от 280 на 305 км/ч и надгражда спирачната система с керамични спирачни дискове. Последният от детайлите идва с общо тегло, което е с към 34 кг по-малко от това на стоманеният му еквивалент.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР