Audi използва международното зиложение в Шанхай, за да демонстрира пред света концептуалната

...
Audi използва международното зиложение в
Шанхай, за да демонстрира пред света
концептуалната
Коментари Харесай

Световна премиера на Audi A6 e-tron concept

Audi употребява интернационалното зиложение в Шанхай, с цел да показва пред света концептуалната разработка A6 e-tron concept, която е предходник на едно ново, изцяло електрическо семейство автомобили.

От Audi споделят, че напълно новата архитектура- Premium Platform Electric (PPE), ще бъде използвана при създаването на тези нови автомобили, като първите от тях ще видим в края на идната година. В семейството ще попадат оферти от В- и С-сегмента, SUV оферти, както и самата серийна версия на Audi A6 e-tron.



Audi A6 e-tron concept е с съществени габарити дължина 4.96 метра, широчина 1.96 метра и височина от само 1.44 метра.

Според предварителните данни на компанията, електрическият автомобил се чака да бъде в положение да измине над 700 километра с един заряд на батерията си, както и да се форсира от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди. За задачата се разчита на два електромотора с мощ от 476 конски сили и въртящ миг от 800 Нм.

Батерийният модул на Audi A6 e-tron concept- 100 kWh, позволява зареждане на бърза зарядна инсталация (до 270 kW), което позволява генерирането на спомагателни 300 километра пробег единствено за 10 минути. За 25 минути път зарядът може да бъде увеличено от 5% до 80%.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР