Au pair, за която се твърди, че е имала афера

...
Au pair, за която се твърди, че е имала афера
Коментари Харесай

Au pair „уби BDSM фетишист в сложен заговор да се отърве от съпругата на шефа след афера“

Au pair, за която се твърди, че е имала спекулация с шефа си, е упрекната в ликвидиране на BDSM фетишист като част от комплициран проект да се отърве от брачната половинка.

23-годишната Джулиана Перес Магалхаес е упрекната в убийството на Джоузеф Райън, 39, в имението за 1 милион $ (£791 000) на фамилията, за което е работила в Херндън, Вирджиния. Роденият в Бразилия, който е работил за Брендън Банфийлд и брачната половинка му Кристин, на 37 години, съгласно прокурорите е имал полова връзка с Брендън.

По време на предварителното чуване в понеделник прокурорите настояват, че Перес Магалаес и Брендън са пристигнали със скица, с цел да се отърве от Кристин, която беше открита смъртоносно намушкана, откакто беше нападната в спалнята си през февруари 2023 година, на същата дата, когато Райън беше убит. Никой не е упрекнат за нейната гибел.

Прокурорите споделиха на съда, че някой е основал подправен акаунт за Кристин в BDSM уебсайт и е правил проекти за „ недодялан секс “ с Райън, преди двамата да бъдат убити, Dai...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР