ъци Вапцаров стана осмият участник, който напусна втори сезон на

...
ъци Вапцаров стана осмият участник, който напусна втори сезон на
Коментари Харесай

Падна осмата маска в „Маскираният певец“

ъци Вапцаров стана осмият участник, който напусна втори сезон на „ Маскираният артист “. Той се превъплъти майсторски в ролята на Бебето, като по този метод заблуди панела до последния миг.

Три артистични борби означиха осмия лайф на най-мистериозното шоу в българския ефир. Булката премери сили с Бебето, Баба Яга влезе в директен конфликт за следващ успех с петкратния победител - Златния, а в огромната тройна борба се срещнаха Хищницата, Плашилото и Макаронът. Нети вдъхна нов живот на Розата. зад чиито костюм в първи сезон се криеше Жана Бергендорф.

Сред догатките на панела бяха включени звездните имена като

Към панела от елитни детективи се причисли комедийният артист и любим на феновете Тончо Токмакчиев, който даде своите догатки за самоличността на изпълнителите, скрити зад маските.

„ Беше ми доста прелестно. Много се забавлявах. Костюмът беше неповторим! Бях подготвил още доста страхотни песни! “, показа Къци Вапцаров.

Следващата седмица феновете ще видят нови артистични борби с останалите участници. Кой пръв ще смъкна маската? – ще научите на 14 ноември от 20:00ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР