Атрактивният член от новото жури на MasterChef - Chef Александър

...
Атрактивният член от новото жури на MasterChef - Chef Александър
Коментари Харесай

Мастършеф остана без коса, дарил я е за благородна кауза

Атрактивният член от новото жури на MasterChef - Chef Александър Таралежков - се завърна от Маргейт, Англия особено за огромния старт на кулинарното риалити.

В студиото на " Преди обед " пред Деси Стоянова и новия водещ Петър Дочев той описа за решението си да отреже дългата си коса и да я подари за щедрост:

" Дарих я, с цел да бъде употребена за изработката на перука за деца, които нямат коса. Реших да направя това, което на процедура няма да ми коства нищо, само че ще зарадва доста някого. Израстването на косата ми лиши към 2-3 години и изиска доста грижи ".

От брюнет той се трансформирал в блондин, а новата му визия е повече от впечатляваща. Таралежков не скри вълнението си от идното начало на новия осми сезон на MasterChef, който потегля в петък вечер със забележителни хоби-готвачи, наелектризиращи борби и вдъхновяващи истории:

" Това е супер забавно, тъй като те слага в една доста друга обстановка - от индивидът, който научава нещата, ставаш внезапно учителят... Сменяш си ролята, сменяш си настройката. Много бързо мога да преценява кой от участниците усеща усетите действително ".

Таралежков призна още, че с включването си като жури в MasterChef желае да извърши една своя задача:

" Със сигурност имам своя визия по какъв начин желая да се развива балканската и българската кухня като цяло и мисля, че MasterChef ми дава платформа, с която мога да доближи до повече хора ".

Алекс бе поканен персонално от Веси Цурбрюг в новата кухня на " Преди обед ", където подготви " агнешки мантъ " с кори за баница, написа HotNews..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР