Атрактивната и забавна актриса Милица Гладнишка призна в предаването Като

...
Атрактивната и забавна актриса Милица Гладнишка призна в предаването Като
Коментари Харесай

Супа и бира! Ето така Милица Гладнишка свали 25 кг

Атрактивната и занимателна актриса Милица Гладнишка призна в предаването " Като две капки вода ", че е свалила цели 25 кг.

" Смятай. Сега съм 75. Колко би трябвало да съм била, с цел да съм се стопила? ", споделя Милица, до момента в който се усмихва звучно и необятно, с което й за следващ път удостовери, че е смъкнала много непотребни килограми от себе си.

Любопитна детайлност е, че през годините до момента името на Милица Гладнишка нееднократно е било намесвано по тематиката за отслабването с разнообразни билки, препарати и хранителни режими. В последна сметка обаче, истината е, че актрисата не е взимала присъединяване в нито една такава реклама. Нещо повече - тя даже не съблюдава диети, а отслабването си дължи само на доста динамичност и задължения в всекидневието си.

" Диетата, от която отслабнах, включваше работа в театъра от 10 сутринта до 18 часа вечерта, с една лека отмора за обяд, в която не можеш да се натъпчеш, ядеш единствено една чорба, тъй като по-късно се връщаш да крещиш, да се търкаляш по сцената. Вечер сме доста изморени, пием по една бира и лягаме и по този начин два месеца ", удостовери " режима " си брюнетката.

Наскоро Милица показа и песента си " Завръщане ", а също така приготвя и план с Ненчо Балабанов и Русенската опера, поради който й предстоят дейни репетици.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР