Атмосферното налягане ще се понижи и ще е значително по-ниско

...
Атмосферното налягане ще се понижи и ще е значително по-ниско
Коментари Харесай

ПРОЛЕТ ПРЕЗ ЯНУАРИ: Нахлува топъл вятър от югозапад, температурите се вдигат до 17 градуса

Атмосферното налягане ще се намали и ще е доста по-ниско от междинното за месеца. След ясната нощ се чака през днешния ден да доминира слънчево време. Ще духа слаб, в източните и планинските региони - сдържан югозападен вятър и с него ще се придвижва топъл въздух. Минималните температури ще са сред 1° и 6°, в София към 1°; оптималните - най-вече сред 12° и 17°, по-ниски тук-там в Горнотракийската равнина и котловините, където ще е съвсем безшумно и ще има ниска облачност или мъгла, в София - към 12°.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан западен вятър. Ще е топло за сезона с оптималната температура на 1200 метра към 13°, на 2000 метра - към 7°.
свързани новини5500на 04.01.2022
Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максимални температури - сред 12° и 16°. Температурата на морската вода е към 9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 57 мин. и залязва в 17 ч. и 6 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 8 мин. Луната в София изгрява в 10 ч. и 22 мин. и залязва в 20 ч. и 19 мин. Фаза: три дни след новолуние.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР