Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца. През деня

...
Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца. През деня
Коментари Харесай

Днес най-добре ще са хората по морето, за останалите - предупреждение

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца. През деня ще се задъри без смяна, само че вечерта ще стартира постепенно да се покачва.

Днес ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици, по-значителни в Западна и Централна България. Ще има и градушки. Повече слънчеви часове ще има преди обяд в Източна България, само че вечерта тук-там и там ще превали и прегърми. Максималните температури ще бъдат от 26°-27° тук-там по високите западни полета до 33°-34° на изток, в София към 26°.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа сдържан северозападен, по високите елементи югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 22°, на 2000 метра - към 14°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максимални температури: 26°-30°. Температурата на морската вода е 23°-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 54 мин. и залязва в 21 ч. и 7 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 13 мин. Луната в София залязва в 4 ч. и 11 мин. и изгрява в 20 ч. и 43 мин. Фаза на луната: един ден преди пълнолуние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР