Атлетико Мадрид се върна на върха в Ла Лига, а

...
Атлетико Мадрид се върна на върха в Ла Лига, а
Коментари Харесай

Симеоне: Тепърва ще става все по-трудно

Атлетико Мадрид се върна на върха в Ла Лига, а в воин при успеха над (2:1) се трансформира. Уругваецът вкара и двата гола, като донесе трите точки на " дюшекчиите " в добавеното време. След мача старши треньорът подчертава върху обстоятелството, че отборът е запазил хладнокръвие след изравнителния гол на домакините.

" На този стадион постоянно е мъчно. Алавес играе мощно вкъщи, по този начин беше и през днешния ден, изключително преди аления картон. Тогава нямахме съвсем никакви свободни пространства. След като поведохме, пропуснахме още няколко положения. Реагирахме по най-хубавия вероятен метод след изравняването. Не показахме раздразнителност и вкарахме превъзходен надвит гол ", показа Чоло.

" Искаме да продължим с положителните резултати. Ла Лига е мъчно състезание, подводните камъни са доста и би трябвало постоянно да сме готови. Не можем да си позволим разпределяне. Втората половина от сезона ще е още по-тежка, тъй като едни тимове ще се борят за попадане в евротурнирите, а други за оцеляването си ", изясни Симеоне.

Атлетико е в серия от 4 следващи победи в Ла Лига. Следващото тестване за отбора е на 9 януари против на " Уанда Метрополитано ". Ла Лига 17 кръг, неделя 3 януари  Алавес 1:2краен резулат  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР