Атлети от 19 държави, членки на Асоциацията на балканските атлетически

...
Атлети от 19 държави, членки на Асоциацията на балканските атлетически
Коментари Харесай

Атлети от 19 държави идват за Балканиадата в Правец

Атлети от 19 страни, членки на Асоциацията на балканските атлетически федерации и другари (АБАФ), ще вземат участие на Балканиадата по лека атлетика за мъже и дами в Правец на 2 и 3 септември. За момента само Сан Марино от всички 20 членки на асоциацията може да пропусне конкуренцията.
 Пресконференция преди Балканиадата в Правец @@@

“Това е най-голямото атлетическо събитие, което ще се организира в Правец. С откриването на реновираната писта тук организирахме народен шампионат на България, както и Европейска купа на 10 000 м. В Правец ще дойдат част от най-големите звезди на леката атлетика, како и всички български ще бъдат на старт “, сподели президентът на АБАФ и вицепрезидент на Световната асоциация на атлетическите федерации (IAAF) Добромир Карамаринов на конференция в Пресклуб “България”.
 Пресконференция преди Балканиадата в Правец @@@

“Ивет е международен феномен, не го споделям аз. Това прави тя всеки ден с това, което покзава на пистата. Прави чест, че взе участие всякога за България. Спортът не е единствено комерсиален артикул. Спортът има своите стойности и тъкмо образец за тези полезности е Ивет Лалова. Тя взе участие постоянно за България на отборните шампионати. Тя е образец за това какъв би трябвало да бъде спортистът в днешно време”, добави Карамаринов.
 Пресконференция преди Балканиадата в Правец @@@

“Безкрайна наслада за Правец е това, че одобряваме най-голямото събитие. Но това не е крайната цел, продължаваме да надграждаме връзките си с управлението на БФЛА и АБАФ. Към Общината имаме младежка организация, която се включва в подготовката на надпреварата “, сподели кметът на Правец Румен Гунински. ФОТОГАЛЕРИЯ от конференцията ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР