Атина. За по-малко от 12 часа коалиционният партньор в гръцкото

...
Атина. За по-малко от 12 часа коалиционният партньор в гръцкото
Коментари Харесай

„Стандард“ : Още един член напусна „Независимите гърци“ заради договора за името между Атина и Скопие

Атина. За по-малко от 12 часа съдружният сътрудник в гръцкото държавно управление „ Независимите гърци “ (АНЕЛ) остана без двама депутати. След като през вчерашния ден (16 юни) Димитрис Каменос поддържа самодейността на главната гръцка опозиционна партия „ Нова Демокрация “ за избор на съмнение на държавното управление и беше изключен от фракцията, през днешния ден и досегашната говорителка Мадалена Пападопулу заяви, че се отдръпва, написа скопското електронно издание „ Стандард “ .
Както съобщи кореспондентът на МИА от Атина, Пападопулу, която преди пет дни бе преместена от позицията представител на „ Независимите гърци “ и беше сложена като отговорник за координацията в партията за идните парламентарни избори, след подписването на контракта на брега на Преспанското езеро разгласи, че се отдръпва от партията.
„ Моята съвест ми диктува да се отдръпва от дейната политика и да се върна вкъщи. Лошото съглашение, произлизащо от незаконната политика в предишното, не би трябвало да бъде подписано от външния министър и от никой различен “, написа политикът във „ Facebook “.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР