Атина. Масово сбиване на две групи българи в селището Траганос,

...
Атина. Масово сбиване на две групи българи в селището Траганос,
Коментари Харесай

Гръцки медии: Масово сбиване на българи в Траганос на полуостров Пелопонес, има ранени и арестувани

Атина. Масово сборичкване на две групи българи в селището Траганос, Западен Пелопонес, докара до интервенция на полицията, след което има и арестувани, предават гръцките медии.
Според електронното издание " Newsbomb.gr " случаят е станал късно вечерта в петък, като участниците в него, очевидно пияни, са били повече от 15 и са носели в ръцете си ножове, счупени бутилки и даже ютии.
В резултат на сбиването двама от българите са били ранени и настанени в локалния медицински център.
За попречване на насилието се е наложила намесата на полицията от сектора в Илида, при която част от буйнстващите били задържани.
Изданието оповестява, че съгласно локалните поданици, сходни произшествия са зачестили.
Електронното издание " Zougla " написа, че сбиването е почнало при локален супермаркет, като едната група българи на излизане от магазина нападнала другата, а за потушаването на абсурда са били привлечени спомагателни полицейски сили, водени от заместник-началника на полицията в Илида, Вангелис Анагностикас.
" Оnvolos.gr " обобщава информацията за случая под заглавие " Кървав епизод измежду българите в Илида ", като твърди че животът на ранените е вън от заплаха, а част от основателите на абсурда са били арестувани.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР