Атанас Рибарски разкри, че има кадрови проблеми преди мача с

...
Атанас Рибарски разкри, че има кадрови проблеми преди мача с
Коментари Харесай

Рибарски за гостуването на ЦСКА: Очаквам да вземем точки

Атанас Рибарски разкри, че има кадрови проблеми преди мача с ЦСКА.

" Очаквам дерби. Един мач, който е основен и за двата тима. Очаквам да се представим оптимално дейно и да вземем точки.

Мотивацията е единствената ни цел да победим. Целта на съперника не ни интересува. Георги Русев? Дали ще играят всички или не, няма да назова. Имаме известни проблеми. Кой доколко ще е подготвен, ще стане ясно в деня на мача. Ще изберем най-хубавото, с което представляваме.

Със сигурност мача ще е пред много хора и това ще ни стимулира. Гледаме да се представим на максимума от опциите си. Направим ли го, ще имаме оптимален резултат. За всеки един футболист е фантазия да играе пред аудитория, в сравнение с пред празен стадион.

Усещаме, че би трябвало да спечелим всеки мач. Следващият ни противник е по-голям дразнител. Сигурен съм, че ще бъдем задоволени от положителен резултат.

Това е късмет за мен, веселя се, че успяхме да станем първи. Ангажиментът и напрежението се усилват много. Надявам се да се оправим в последните два мача. Да не слагаме каруцата пред коня. Спечелили сме златните медали във Втора лига, другите - не. За да реализираме оптимални резултати, би трябвало да поставим оптимални старания.

Кой ще е сътрудник на Симеон Петров? Имаме няколко избора, само че сигурно няма да са играли дружно ", съобщи Рибарски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР