Атанас Атанасов коментира загубата на водения от него Монтана с

...
Атанас Атанасов коментира загубата на водения от него Монтана с
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: При 2:3 имаше някакъв шанс да вземем поне точка, което щеше да е добре

Атанас Атанасов разяснява загубата на водения от него Монтана с 3:4 от Царско село:

" На почивката им казахме, че от тук нататък няма какво да губим. 2:0 беше за съперника със себераздаване можехме да обърнем мача, бяхме на ръба. С две слизания до нашата врата получихме два гола, което сподели слабостите ни в отбрана. Особено при втора топка, където вътрешните ни халфове стоят много надалеч. Момчетата демонстрираха темперамент.

Не мога да бъде неудовлетворен, само че такива хлапашки неточности. Особено за техния трети гол. Това е отбита топка. Целият наш тим беше там, а ние не противодействахме. Според мен моментът беше, когато вкараха четвъртия гол. Каква обикновена неточност. Кавдански преодоля цялата ни отбрана, в случай, че имаше 7-8 индивида.

При 2:3 имаше някакъв късмет да вземем най-малко точка, което щеше да е добре. Ахилесовата ни пета е играта в отбрана. Подобрението ще стане с много работа. Най-важното е да се усъвършенства синхрона. Ако върнем обратно в мачовете няма непрекъсната двойка централни бранители. Няма потребността обиграност. Смятам,че и това им повлиява за огромната неустановеност. Пространство сред двете линии търсихме, там Ники Цветков трябваше да откри момента.

Да се освобождава в тази зона и да дава пасове в дълбочина на Минков и Тасев. Първото полувреме не се получи. Стояхме надалеч от зоните си, обикаляхме ги. Никаква експанзия. Царско село стоеше доста по-добре от нас.

Моят контракт е за две години, само че вие знаете в нашата специалност, когато нямаш триумфи какво се случва. Сега настройката е да изградим боеспособен тим, който да резервира мястото си в елита. При всички положения ще търсим играчи на избрани позиции. В последна сметка имаме още два мача, които би трябвало да изиграем на равнище. Трябва да търсим крайни бранители и в средата на терена ", показа новият ментор на Монтана.
 Монтана загуби от Царско село с 3:4
Царско село пречупи Монтана в снежно шоу на " Огоста "

Почивката сред двете полувремена беше един час
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР