Атакуващият полузащитник на Байерн Мюнхен Томас Мюлер коментира интервюто с

...
Атакуващият полузащитник на Байерн Мюнхен Томас Мюлер коментира интервюто с
Коментари Харесай

Мюлер също коментира разбунилото духовете в Байерн интервю на Нойер

Атакуващият полузащитник на Байерн Мюнхен Томас Мюлер разяснява изявлението с вратаря на Мюнхен Мануел Нойер, което разбуни духовете съществено. Само преди няколко дни немският пазач приказва за уволнението на треньора на вратарите Тони Тапалович и разкритикува управлението на тима. 
 Разривът сред Нойер и Нагелсман тлеел от дълго време Разривът сред Нойер и Нагелсман тлеел от дълго време
„ Винаги съм считал, че е добре, когато някой се тревожи за това, което се случва в Байерн. Това значи, че нашият клуб и играчи към момента са много забавни, непрекъснато се разискват. Всъщност, тъкмо това желаеме. Но в случай че приказваме съществено и почтено, бихме желали медиите да приказват повече за нашите спортни резултати “, съобщи Мюлер пред DAZN. 
 Матеус дефинира Нойер като недопустим за капитан на Байерн след изявлението Матеус дефинира Нойер като недопустим за капитан на Байерн след изявлението
42-годишният Тапалович е треньор на вратарите на Байерн от 2011 година Специалистът е имал различия с Юлиан Нагелсман. Самият Нойер към този момент няма да може да оказва помощ на тима този сезон, защото счупи крайници си по време на ски на отмора. Ян Зомер беше платен от Борусия Мьонхенгладбах, с цел да го замести.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР