Атакуващият халф на Рома - Николо Дзаниоло за първи път

...
Атакуващият халф на Рома - Николо Дзаниоло за първи път
Коментари Харесай

Дзаниоло: Протягам ръцете си към семейството на Рома

Атакуващият халф на Рома - Николо Дзаниоло за първи път проговори след трансферната сага, която се разигра към него през януарския трансферен прозорец.

Низвергнатият от клуба и тифозите футболист изпрати отворено писмо до ANSA, в което изяснява за това какво е изпитвал през този интервал и дава обещание, че ще бъде разполагаем на тима.

" Много погрешни неща бяха изговорени и написани през последните няколко седмици. Дойдох в Рома като незнаен футболист и почитателите ме посрещнаха като един от тях. Те ми дадоха убеденост, кураж и любов в ужасните и тъмни моменти по време на моите травми. В Тирана с това попадение (за успеха на финала на Лигата на конференциите - б.р.) аз почувствах, че съм им се отплатил за всичко, което бях получил, допринасяйки за един превъзходен и паметен миг на наслада за всички романисти.

На 23 години аз съм минал през прекарвания, които доста от моите сътрудници не са имали през цялата си кариера: падения, изправяния, нови падения, нови изправяния и триумфи.

Последните месеци бяха внимателен интервал за мен, като ми стана мъчно да схвана какво би било моето професионално бъдеще. Въпреки това постоянно съм работил старателно на терена и в тренировките с оптимален професионализъм. След получените закани за първи път изпитах боязън за мен и моите близки, почувствах се зарязан. Не ми се беше случвало преди и бях доста изплашен. Бъдещето е в нашите ръце, аз простирам моите и се слагам напълно разполагаем на фамилията на Рома ".

 Искан или не - Дзаниоло още веднъж ще тренира с Рома
Искан или не - Дзаниоло още веднъж ще тренира с Рома

Едва ли ще " помирише " терен

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР