Атакуващият халф на Бока Хуниорс Едуардо Салвио не дойде за

...
Атакуващият халф на Бока Хуниорс Едуардо Салвио не дойде за
Коментари Харесай

Издирваният футболист на Бока Хуниорс не се появи за тренировка

Атакуващият халф на Бока Хуниорс Едуардо Салвио не пристигна за тренировката на своя отбор, откакто през вчерашния ден се забърка в сериозен случай и се укрива от полицията. Дългогодишният някогашен състезател на Бенфика блъсна с колата си някогашната си брачна половинка, откакто тя го видя с друга жена.

Според аржентинските медии от Бока са се свързали със Салвио и са го помолили да не забърква клуба в цялата тази история и надлежно да не се появява въз основата, до момента в който нещата не бъдат изчистени. Очаква се футболистът въпреки всичко през днешния ден да се съобщи в полицията, като такава информация показа и юристът на досегашната му брачна половинка.
 Едуардо Салвио
Междувременно потърпевшата жена подаде тъжба в полицията, в която го упреква, че я е блъснал с кола, причинявайки й леки пострадвания, оповестява АП. Официалната осведомителна организация Телам заяви, че Магали Аравена, която неотдавна се раздели със Салвио, е подала жалбата. Адвокатът на Салвио, Мариано Кунео Либарона, сподели пред канала " TyC Sports ", че играчът ще се яви пред управляващите, " с цел да обясни всичко и да потвърди, че е почтен ".

В жалбата си Аравена твърди, че двамата са се карали, до момента в който тя е стояла покрай колата на Салвио, до момента в който той е бил на кормилото, съпроводен от друга жена. Когато той е тръгнал, предна гума е прегазила десния й крайник, твърди тя. Жената е повикала кола за спешна помощ и е подала тъжба за принуждение по сексуален симптом, откакто де е допитала до прокуратурата.

В изказване, оповестено на формалния уебсайт, Бока Хуниорс предложи помощта си както на Аравена, по този начин и на Салвио, до момента в който казусът се проверява.

The police are looking for Boca winger Eduardo Salvio after this incident with his wife last night. Reports that Salvio drove away hitting his wife with the vehicle
— GOLAZO (@golazoargentino)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР