Атакуващият халф Дани Кики е едно от новите попълнения на

...
Атакуващият халф Дани Кики е едно от новите попълнения на
Коментари Харесай

Дани Кики приятно изненадан от обстановката на Тича. Дошъл в Черно море заради Илиан Илиев

Атакуващият халф Дани Кики е едно от новите попълнения на Черно море. Той призна, че е пристигнал на " Тича " поради треиньора Илиан Илиев.

" Подготовката съвсем я пропуснах, тъй като бях контузен. Десет дни не съм упражнявал. Сега стартирам леки занимания и се надявам за старта на пролетния дял да съм подготвен, да се възстановя. Има да наваксвам малко, само че имам вяра, че всичко ще е наред. Резултатите в контролите не са значими. Имаше и положителни, и по-слаби неща. Нормално за един предварителен интервал. Разполагаме с качествени футболисти и се надявам да се представим на равнище напролет. Рано е да се каже дали Черно море ще успее за първата шестица. Нека минат първите два-три кръга и тогава ще може да приказваме по-детайлно. Разликата от шест точки е както огромна, по този начин и дребна. С два-три сполучливи мача може да се стопи. Но предвид на тежката стратегия, която ни следва през пролетта, ще е доста мъчно да влезем в първата шестица (б.а. – предстоят мачове с Берое, ЦСКА, Левски и Лудогорец). Очаквам доста забавен шампионат напролет. Битките на всяко равнище в шампионата ще са съществени и оспорвани ", сподели Кики пред " Тема Спорт ".

" Дойдох във Варна поради старши треньора Илиан Илиев. Той беше в основата. Все отново съм работил с него в Локомотив (Пловдив) и съм изкарал добър интервал под неговото управление. Харесвам го и като човек, и като треньор. Колкото до разновидността за Берое, никой от там не ми е звънял. Иначе се писаха такива неща. Имаше други разновидности както за България, по този начин и за чужбина. Но избрах Черно море. Засега съм тук, пък за в бъдеще ще забележим какво ще се случи. Времето ще покаже. Иначе на " Тича " всичко е обикновено. Обстановката е добра. Даже не съм очаквал, че ще е толкоз добра. Момчетата са другарски настроени и има страховит колектив. Разполагаме с много опитни играчи. С Мариян Огнянов съм се засичал в младежкия и юношеските национални тимове и се познаваме. Играли сме там много дълго време. Надявам се да нямам повече травми, да оказа помощ и да оправдая доверието и,, несъмнено, да радваме почитателите на Черно море ", съобщи Кики.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР