Ася Капчикова е поредната родна звезда, която стана жертва на

...
Ася Капчикова е поредната родна звезда, която стана жертва на
Коментари Харесай

Ася Капчикова шокира с гола снимка! Вижте на какво е заприличала:


Ася Капчикова е следващата родна звезда, която стана жертва на фитнеса! Плеймейтката не стопира да поства фотоси от залата, с цел да се фука с достиженията си, само че гледката по никакъв начин не е за похвала.

Нищо женствено не е останало от фигурата на някогашната изгора на. Мускулите, които е заформила, могат да си съперничат с тези на крепко напомпаните културисти. Гърбът й е заякнал като на гребец. А бицепсите й са нарастнали тройно, тъй че нямат към този момент нищо общо с женската физика.

Въпреки отрицателните мнения на почитателите си, моделката въобще нямала желание да стопира с тренировките и режима си. Тя не пропущала ден без да посети залата. Непрекъснато спазвала диета, с цел да може да възвръща мускулите след подготовка. А на всичко от горната страна, си пособия и с хранителни добавки.
Ася Капчикова
Крайният резултат обаче стартира леко да плаши. Наскоро Капчикова аудитория своя гола фотография. Но вместо да очарова с красива женска физика, тя изплаши почитателите си с груба мускулна маса. Как може да се харесва в този тип, недоумяват в обществените мрежи. Не стига, че е ниска и с къси крака, ами се е напомпала като Рамбо, разясняват почитателите й.

Явно, също като доста други свои скучаещи колежки, Ася употребява ходенето на фитнес, с цел да прави въпреки всичко нещо денем. А пък така и така към този момент никой не се впечатлява от силиконови бомби. След като стопираха да се съревновават коя ще има по- огромна гръдна обиколка, моделките започнаха да си мерят… бицепсите.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР