Астрономическата есен официално настъпи, но сезона на почивките не е.

...
Астрономическата есен официално настъпи, но сезона на почивките не е.
Коментари Харесай

Лятото си отиде, но не и за Тита: красавицата съблазнява със снимки от плажа, Мария коментира

Астрономическата есен публично настъпи, само че сезона на почивките не е. Доказатество за тъкмо това са някои от най-известните българи, които са се отдали на последни морски завършения. Докато едни избраха Гърция, то други се подвизават по родното Черноморие. Сред отдалите се на отмора при започване на есента е надарената певица и актриса Тита, която показа фрагменти от морето.

" Прекалено хубаво, с цел да е истина ", гласи посланието към изображението, събрало досега повече от 32 хиляди лайкове. На фотографията се вижда, че изпълнителката се излежава на припек в красива шатра със пердета, ситуирана на самия бряг. Знойната русокоска е облечена в зелен бански костюм от две елементи, разкриващ извивките на нейното тяло. Визията ѝ се добавя от риза, нещо което Тита постоянно прави, когато е на плаж.

Виж още:

Тита не е отбелязала местоположението, само че това няма никакво значение. Очевидно и за нейните почитатели, които споделиха голям брой похвали по адрес на Тита в мненията под поста ѝ, към които се причисли и фолк дивата Мария, поставяйки сърце.

Междувременно Тита се любува и на връзката си с ММА боеца Недко Николов. Скоро тя удостовери, че той е новият мъж до нея. Изпълнителката на " Антилопа " показа техен общ кадър от светско събитие, на което той я целува по бузата, до момента в който тя се усмихва необятно.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР