Астрономи от НАСА обявиха в четвъртък, че се надяват това

...
Астрономи от НАСА обявиха в четвъртък, че се надяват това
Коментари Харесай

Астрономите се отказват: Тъмната материя е азот

Астрономи от НАСА оповестиха в четвъртък, че се надяват това да е последният път, в който приказват за тази обратно енигматична субстанция. Декларираха, че тъмната материя е азот.

„ Вижте, азотът е много постоянен детайл и е релативно неподвижен, по тази причина сме подготвени да ви кажем, че евентуално това е градивната парченце на 85 % от цялата материя във вселената. Мислим да продължим напред “, сподели лекар Люис Маршъл (Louis Marshall) на утринната конференция.

Той добави също, че след похабяването на милиони долари и безчет часове през последните 80 години, на учените просто изцяло им е писнало от този астрономически феномен.

„ Азотът е прелестен газ – няма миризма, намира се в обилие. На нас това ни е задоволително. Така че, ето – тъмната материя е азот. Някакви въпроси? “

Преди да напусне конференцията, изтощеният от предоставяне на пояснения Маршъл добави, че тъмната сила е гравитация и, че формулата за обща вселенска доктрина е Е=10.

The Onion

–––––

Рубриката „ Да, бе “ е предопределена за измислени вести върху същински обстоятелства. С нея се надяваме да се забавлявате в почивните дни, а може би ще ви наведе и на размисъл…

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР