Астронавтите Нийл Армстронг, Бъз Олдрин и Владимир Илюшин са били

...
Астронавтите Нийл Армстронг, Бъз Олдрин и Владимир Илюшин са били
Коментари Харесай

НАСА ни е излъгала! ВИДЕО доказва, че е имало тайна мисия до Червената планета, водена от Нийл Армстронг

Астронавтите Нийл Армстронг, Бъз Олдрин и Владимир Илюшин са били на борда на ISV Colombus, извършил задача на НАСА до Марс с кодовото име " Червено слънце ". Това счита конспирологът Тим Бекърс, който разгласява, както твърди той, видео доказателство в канала си в YouTube - UFO Today. Неясните фрагменти, снимани от 8-милиметрова камера, демонстрират повърхността на Червената планета от горната страна, написа в. " Дейли Стар ".

Камерата постоянно приближава и отдалечава фокуса, след което се вижда совалката, в която, очевидно, се намират астронавтите. Изглежда, че совалката се приближава до планетата, при което повърхността на Марс е запечатана на лентата още по-подробно.
Тим обяснява, че проект " Червено слънце ", за който НАСА отказва да потвърди, е имал за цел да се прелети в орбита покрай Марс, но не и да се каца на него. " Щом НАСА е била готова да изпрати до там екип, ние предполагаме, че екипът е намерил там нещо удивително. Според слуховете, изтекли от самия връх на НАСА, мисията е успяла да се сдобие с информация, идваща от повърхността на планетата ", казва още той.



По думите му, совалката е била оборудвана с много модерни инструменти, способни да установят подробности за почвата на планетата, затова е възможно НАСА да е успяла да улови артефакт, доказващ наличието на извънземни.


Видеото е публикувано с коментара " НАСА излъга! Наистина сме ходили до Марс ".

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР