Астролозите вещаят много тежък последен есенен месец на представителите на

...
Астролозите вещаят много тежък последен есенен месец на представителите на
Коментари Харесай

Тези зодии остават с празни джобове през ноември

Астролозите вещаят доста тежък финален есенен месец на представителите на четири зодиакални знака.

По думите им ще ги обзет доста тежки проблеми, банкрути и същинско безпаричие. Те ще осъзнаят в цялост какво се има поради под израза „ да се докараш до просешка сопа “.

Астролозите предлагат да възнамеряват доста добре приходите и разноските си, тъй като другояче ги

Лъв

Лъвовете ще желаят да влагат парите си някъде, само че това ще бъде безогледно и импулсивно. Не доста навременните разноски ще доведат до това, че тъкмо през ноември лъвовете ще останат без пари и никакви спестявания. Астролозите поучават, в случай че е допустимо, да не вършиме скъпи покупки от 22 до 25 ноември.

Везни

Везните са задлъжнели. Те ще би трябвало да изплащат остарели задължения и може да се наложи да теглят нови за тази цел. Това е доста потискащо. Астролозите поучават представителите на тази зодия да преразгледат разноските си, с цел да не изпаднат в доста тежко състояние.

Стрелец

 Стрелците са почнали да икономисват за нещо, само че този месец няма да имат никакви „ спомагателни “ средства, които да могат да бъдат сложени в касичката за фантазия. Звездите споделят, че в последно време представителите на тази зодия са почнали да харчат импулсивно, което им пречи да натрупат задоволително за черни дни.

Водолей

Водолеите през ноември хем ще печелят доста, хем ще харчат доста. Ще има някакви условия, които ще ги оставят без пари. Астролозите им предсказват проблеми в интервала от 11 до 16 ноември. Те могат да бъдат свързани със здравето на Водолеите или с това на техни близки, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР