Астролозите препоръчват преди брака внимателно да изучите хороскопа на бъдещия

...
Астролозите препоръчват преди брака внимателно да изучите хороскопа на бъдещия
Коментари Харесай

Идеални любовници: Класация на най-добрите съпруги по зодия

Астролозите предлагат преди брака деликатно да изучите хороскопа на бъдещия сътрудник, с цел да разберете дали сте подобаващи един за различен.

Първото място в класацията зае Жената Козирог. Тя знае рецептата за фамилно благополучие и ще живее с колегата си, до момента в който гибелта ги раздели. С такава дама мъжът няма да може единствено да флиртува, тъй като тя просто е основана за семейство.

Втората в класацията е дамата Рак. Тя живее със сърцето и мозъка си, постоянно ще поддържа мъжа си, ще бъде вярна на колегата си и ще чака същото от него.

На трето място е дамата Везни . Тя е мека, нежна, красива, секси и интелигентна, в никакъв случай няма да провежда подиуми на ревнивост и да страда за напускащ я мъж, защото знае личната си стойност.

Четвърто място заена Жената Дева . Тя сама взема решение всичко, само че защото е мъдра, прави по този начин, че мъжът да се счита за стопанин на обстановката, а партньорката скрито дърпа конците. По този метод е съвсем невероятно да се скарате с нея, а в фамилията царува идилия.

Петото място в класацията е за дамата Риби . Тя е красива и своенравна. Ако рибата е в положително въодушевление, тогава тя ще бъде привързана и с това ще поразява мъж, който не може просто да я напусне, тъй като тогава животът му ще стане отегчителен и неправилен.

На шесто място привлекателна и интелигентна, само че взискателна към себе си и другите е Жената Скорпион . Тя не почита мъж, който не издържи нейния изпит. Тази дама ще принуди колегата си постоянно да се грижи за себе си, което ще има позитивен резултат върху личностното му израстване.

Седмото място се дава на дамата Лъвица . Тя държи мъжа си под чехъл, сътрудникът се съпротивлява малко, само че се съгласява с управлението на дамата, тъй като спрямо нея други дами му се костват бледи копия.

На осмо място застава Жената Стрелец . Тази дама няма да седи вкъщи и да готви чорба, а по-скоро ще скочи с парашут.

Деветото място е за дамата Телец . Тя може да трансформира всеки сътрудник в супермен. Съчетава неотстъпчивост на характера и деликатност. С такава дама е елементарно както в брак, по този начин и в елементарен разказ.

На десето място е Жената Овен . Лесно е да се влюбиш в нея, само че да живееш с нея е все едно да седиш на вулкан. Тази жена обича свободата и споделя това, което мисли. Тя не крие страстите си и е подготвена да завладее света.

На единадесето място се намира Жената Близнаци . Мъжът може да бъде с нея самия себе си, а не да се преструва, тъй като тя ще вижда през него, само че не всеки мъж е подготвен да се опознае изцяло и да се отвори.

На дванадесето място вечно млада, постоянно красива е Жената Водолей . До мъж тя ще живее живота си и в никакъв случай няма да се отдели от него. Убеждаването да се омъжи не е лесна задача.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР