Астролозите правят какви ли не класации когато говорим за зодии.

...
Астролозите правят какви ли не класации когато говорим за зодии.
Коментари Харесай

Най-подценяваните мъже в зодиака

Астролозите вършат какви ли не ранглисти когато приказваме за зодии. Наред с най-умните, най-красивите, най-сърцатите и пленителни, с мигане поглеждаме и към една по-различна ранглиста. Звездите предопределят мъжете от кои зодии не обичат да напрягат мозъка си и от време на време биват възприемани за глупави.

Важно е да отбележим, че това напълно не значи, че са такива, само че постоянно оставят неверно усещане в близките. Ето ги и тях: 

Рак
Мъжете от този знак са доста чувствителни и мечтателни. Те възнамеряват повече, в сравнение с извършват. По-лесно е да се съгласят на физическа работа, в сравнение с умствена, тъй като това лишава прекалено много сила от тях. Изключително мъчно е да накараш Рак да се запише на курсове, да прочете книга, да научи език. Когато хората виждат интелектуалните им качества, те просто се затварят в черупка.

Лъв
Страстните, волеви Лъвове по някаква причина не насочват силата си към учене. Този знак е по-добър в дейностите, в които би трябвало да работят с ръцете си, да поддържат връзка с хора или да ръководят екип - с една дума - всичко, с изключение на калкулации, чертежи и комплицирана документи.

Козирог
Мъжете Козирози постоянно мълчат в огромна компания, най-много тъй като им е мъчно да разпознаят иронията, шегите или очевидните обиди в разговора. Също по този начин е мъчно с тях да се поддържа диалог с тях, тъй като всъщност Козирозите са по-затворени и безмълвни. А това от време на време оставя неверни усещания. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР