Астролозите казват, че хората, родени под всяка от тези 4

...
Астролозите казват, че хората, родени под всяка от тези 4
Коментари Харесай

Зодии със силен характер

Астролозите споделят, че хората, родени под всяка от тези 4 зодии, имат необикновено мощен темперамент.

Ако се окажете на пътя им по някакъв метод, ще имате единствено една от двете благоприятни условия: или да се извините и да се надявате да бъдете помилвани, или да избягате и да се надявате, че няма да ви настигнат.

И почтено казано, даже не знаем кой вид би бил най-хубавият!

Така или другояче, силата на волята на представителите на тези зодии може да бъде същинска изненада за вас.

Много по-добре е да сте другари с тях, в сравнение с да сте враждебни! И всичко това, тъй като ВИНАГИ реализират своето!

Овен

Представителите на зодия Овен са същински бунтари, подготвени да пазят своите идеали постоянно и на всички места. Те ценят личността си прекалено много, с цел да разрешат на някой да ги заплашва или да диктува волята им.

Въпреки това, като същински супергерой, Овенът в никакъв случай не употребява силата си, с цел да наранява хората. Никога няма да се сблъскате с жестокостта или упоритостта на Овен единствено тъй като е в неприятно въодушевление. Но ще бъде доста неприятно, в случай че обидите него или околните му даже с една дума!

Телец

Малко евентуално е, гледайки добродушния Телец, да го заподозрете в непреклонна воля. Но в никакъв случай не съдете за книгата по корицата!

Телецът в действителност се вбесява, когато забележи, че някой се пробва да му отнеме това, което обича. Това се отнася освен за хората, само че и за нещата. Опитайте се да отнемете от представителя на този знак това, което му принадлежи по закон, и след момент ще видите пред себе си разгневен бик.

Козирог

Силата на волята на Козирога се демонстрира във обстоятелството, че той постоянно се придържа към границите на приличието и го прави за себе си. Той чудесно схваща, че малко хора са подготвени да чуят истината лице в лице. Затова Козирозите нормално се държат много сдържано.

Външното равнодушие на Козирозите е тяхното кардинално отношение към хората. Това оказва помощ на представителите на този знак да се предпазят от тези, които по някаква причина биха желали да намалят самочувствието си. Ако враговете не могат да бъдат „ блокирани “, Козирогът влиза в действие. Тогава спри надалеч от него!

Водолей

Поведението на волевия Водолей е ненапълно сходно на безразлично отношение към хората. Но се демонстрира единствено когато представителят на този знак се опасява, че няма да бъде оценен.

Това значи, че Водолеите нямат потребност от другари. По-скоро те се опасяват, че някои хора ще създадат неверни изводи, преди да го опознаят по-добре.

Затова Водолеят може да бъде много непоколебим и придирчив при започване на връзката. Но колкото по-близо го опознаете, толкоз по-приятелски и отворен ще бъде той към вас.

jQuery(document).ready(function($) { Щатски долар.post('https://spiritell.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '22585'}); });
Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР