Астроложката Алена направи своята прогноза за някои от популярните лица

...
Астроложката Алена направи своята прогноза за някои от популярните лица
Коментари Харесай

Алена с шокираща прогноза за Николета: Ники ще й кръшне, може да се разделят!

Астроложката Алена направи своята прогноза за някои от известните лица у нас и ревизира каква ще бъде за тях 2024-та година. Безспорно най-голямо внимание тя обърна на Николета Лозанова и Ники Михайлов, само че прогнозата й шокира мнозина. Особено тях самите.

Знаем, че двамата се обичат от години, а в този момент чакат и появяването на първото си общо дете, което ще е момче. Алена обаче накара Лозанова да настръхне, тъй като предвеща проблеми във връзката й с Михайлов и допустима разлъка.

" Ники ще изневери на Николета, или най-малко му се дават отлични вероятности за това. Ако не го направи, ще е знамение и ще е доста похвално. Той е извънредно експлозивен и податлив да прави кавги за всяко нещо, което още повече ще вреди на връзките му с Лозанова. Тя пък е такава, че не се вълнува изключително от възприятията на другите, само че ги употребява за своя сгода и улеснение. Трябва да порасне. И двамата би трябвало да израснат духовно, да се успокоят и да осмислят доста неща, с цел да продължат дружно.

Николета също би трябвало да се кротне и да не мисли непрекъснато за пътувания и занимания, тъй като Николай е по-спокоен, домакински топ. Както и да го виждам, взаимното общуване не е за тях ", гръмна бомбата Алена.

А за бащата на Ники - Боби Михайлов, предвижда компликации и кахъри през идната година, съветвайки го да внимава с чашката, с цел да не се алкохолизира напълно.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Ники Михайлов Алена Боби Михайлов Николета Лозанова НиЛо Николета Лозанова и Ники Михайлов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР