Астрологически новата година се очаква да бъде по-спокойна, тъй като

...
Астрологически новата година се очаква да бъде по-спокойна, тъй като
Коментари Харесай

Нумерологичен хороскоп 2019

Астрологически новата година се чака да бъде по-спокойна, защото значими планети като Марс и Венера няма да имат ретроградности. По нумерология обаче 2019 година е Тройка – година, в която ще има доста шоу, само че е сложна за бизнес.
Най-тежко е ситуацията на единиците.

Това са хора, чиито числа в рождената дата дават общ брой едно, когато бъдат сведени до едноцифрено число. Например родените на 13 юни (1+3+6=10=1+0=1) като премиера Бойко Борисов. Единиците са в персонална година 4 - тяхното персонално число 1 се събира с Тройката, която бележи 2019 година

Това е най-трудната година от 9-те в виталния цикъл. Специално внимание би трябвало да има към няколко месеца. Първият от тях е март, когато единиците са под знака на 7 – нищо не е такова, каквото наподобява.

Допълнително затруднение идва от обстоятелството, че съвсем целия месец – 23 дни, вместо нормалните от 19 до 21, имаме Ретрограден Меркурий: като дати това е интервалът от 5-и чак до 28-и. Другите най-трудни месеци за единиците са май, когато имаме европейски избори, и септември, когато е най-ранната дата за локален избор – и двата са наложителни, даже да няма предварителен парламентарен. Освен Борисов, единици са също Лили Иванова - 24 април, Реджеп Таийп Ердоган – 26 февруари, Слави Трифонов и Жан Клод Ван Дам – 18 октомври.

Трудна е годината и за президента Радев и немския канцлер Ангела Меркел. Той е роден на 18 юни, а тя на 22 ноември, което значи персонално число 6, каквото имат и всички хора, сборът в рождените дати на които се равнява на тази цифра. Събрано с годината Тройка, им се дава Деветка. Това е цифрата на духовните водачи, само че и на разтърсванията – изключително прочувствени, на привършване, на извършване на непозната работа или вдишване на непозната отговорност. Но съгласно съветските нумеролози – също на популярност и пари.

През март – за тях Тройка – ще бъдат в светлините на прожекторите. Трудният месец е април, а непредвидени събития може да се появят също през юли и септември, когато ще има свършек на нещо значимо за тях или за всички нас. Новият им 9-годишен цикъл стартира от октомври – интродукция преди годината единица в живота им през 2020 година, която е лидерска и сполучлива, само че с едно мислено – „ тежка е царската корона”. През декември Радев и Меркел още веднъж ще бъдат в светлините на прожекторите.

Единица е годината, в която влиза през 2019 година кметът на София Йорданка Фандъкова. Нейното персонално число, като родена на 12 април, е 7. Сборът му с годината Тройка дава Единица – цифрата на водача, само че и тежка корона. Март ще бъде интервал на тествания за нея – би трябвало да бъде най-трудният в годината, дружно с август. Юни също няма да е лек. През октомври тя може да се отърве от нещо за положително, както и да наподобява това привършване на пръв взор, тъй като такава е вибрацията на цифрата 2.

Понеже споменахме Двойката, такава е годината, която се обрисува за Корнелия Нинова и съветския президент Путин. Председателката на Българска социалистическа партия е родена под знака на Осмицата – 16 януари, както е и властелинът на Кремъл – 7 октомври. 2 е цифрата на дипломацията, само че и на раздялата, която е за положително. Трудните месеци за всички с това персонално число, ще бъдат февруари и ноември, когато ще бъдат локалните избори, в случай че президентът не ги насрочи през септември или в обичайния октомври, като нараснало внимание е нужно също през май, когато е евровотът, и през юли.

Тройка е годината за родените под знака на Деветката – подобен е сборът от датата и месеца им на раждане, редуциран до едноцифрено число. Те ще бъдат „ манекени на сцена” – ще имат добра година за демонстрации, само че недотам сполучлива в бизнеса. Най-силният им месец е май, а януари и октомври са най-трудни.

Петица е годината за тези, които като Доналд Тръмп са родени под знака на Двойката – той е на 14 юни. Добро време е за бизнес за тях, само че ще се наложи да проведат битка за персонална идея. Трябва да бъдат подготвени за събиране на багажа – това може да значи нова работа, нов дом или огромни пътешествия. За Тръмп този аспект на Петицата не звучи добре при желанията на демократите да желаят отстраняването му от служба точно през 2019 година Най-добрите му месеци са март и декември, а през февруари, април, август, ноември следва доста да внимава.

Шестица е годината за тези, които сасе появили на света под знака на манекенското число 3. Тези родени за шоубизнес персони ще имат триумф в хазарта и любовта – да, едното не изключва другото, само че е допустимо да имат проблеми с доста близки до тях хора. Започват годината през януари с някои сложности, каквито може да имат и през октомври, а също в месеците март и декември, както и през юли.

Седмица - година на изненади, чака родените под знака на цифрата 4. Те са работохолици. Каквото и да става, би трябвало да намират смисъл и разтуха точно в своето дело и да не се отхвърлят от него. Нито неприятното е толкоз ужасно, нито хубавото е толкоз прелестно. Много шанс имат през януари и октомври, малко тествания могат да се чакат през февруари и ноември, също и през септември. Март и декември са времето, в случай че сте намислили да реализирате нещо ново и вълнуващо. Юни може да е по-труден, само че слага основите на триумф през юли.

Най-късметлйското число 8 – в случай че сте задоволително хитри и готови ще бъде успех, само че може да се трансформира и в неизбродим лабиринт, се пада на предприемачите на нумерологията – Петиците като Ахмед Доган и Красимир карачанов, родени и двамата на 29 март. Под девиза: „ Почукай и ще ти се отвори”, те ще имат най-хубавата финансова година от целия 9-годишен цикъл.

Евровотът през май ще ги завари в най-трудния им месец, само че в самия му край. В Четворка, каквато им се пада тогава, се поставят с доста работа и напрежение основите на триумфа през идващия месец 5. Ако локалните избори са през септември пък, това ще бъде цялостен дюшеш, тъй като е най-късметлийският им месец.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР