Астрологът Павел Глоба има лоши новини за представителите на три

...
Астрологът Павел Глоба има лоши новини за представителите на три
Коментари Харесай

Павел Глоба: Безпаричие и проблеми за 3 зодии през юни

Астрологът Павел Глоба има неприятни вести за представителите на три зодиакални знака за месец юни. Според изчисленията му, през първият летен лесец ги чакат кошмарни проблеми.

Известният астролог вещае тегоби и неприятни вести в здравословен и финансов проект за тях. По думите му шансът просто ще им обърне тил, а те би трябвало да проявят доста мощ и самообладание. Ето кои са те.

Близнаци

През първата седмица на юни Близнаците би трябвало да се приготвят за доста неуспехи в работата. Колкото и да се пробват представителите на този знак, шефовете им ще се все недоволни от тях, а сътрудниците ще възприемат работата им като опит да се самоизтъкнат.

За страдание и в здравен проект нещата няма да вървят добре. Астрологът обаче, не предлага самолечение.

Рак

Раците ще са обхванати от поредност от спорове. Трябва да внимават, с цел да не се окажат в центъра на страшна стихия. Добре е да сведете до най-малко общуването с повече хора.

Прекарайте първата половина на юни в уединение. Ако това не се получи, то първо добре мислете, а след това говорете. Някои представители на знака може да имат сърдечни проблеми, астрологът предлага да посетите кардиолог.

Дева

Първата половина на юни ще бъде извънредно сложна за Девите. Представителите на този знак би трябвало да бъдат внимателни от пострадвания, спорове с обичания човек и финансови проблеми.

Има огромна възможност да станете жертва на машинация. Трябва да бъдете извънредно деликатни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР