Астрофизик от Оксфордския университет говори за страха и отвращението“, които

...
Астрофизик от Оксфордския университет говори за страха и отвращението“, които
Коментари Харесай

Мъж прелита 4000 мили, за да лагерува пред офиса на учения в Оксфордския университет, за да бъде тя неговата „Свети Валентин“

Астрофизик от Оксфордския университет приказва за „ страха и отвращението “, които е изпитала, откакто е научила чужд е прелетяла повече от 4000 благи, с цел да лагерува пред офиса си с вярата, че ще се съгласи да бъде неговата „ Валентин “.

47-годишният Огъстин Лопес взема решение да пътува от Флорида до Обединеното кралство, откакто открива доктор Ребека Сметхърст, 33, посредством нейния канал в YouTube - където тя приказва за всичко, обвързвано с науката, със своите 731 000 клиенти - изслушан съд. Лопес реши да предприеме дългото пътешестване до влиятелния университет, откакто й изпрати купчина известия без отговор в обществените медии и на имейла й с вярата да се срещне с учения, съгласно The ​​Telegraph.

Когато той дойде на Хийтроу на 13 февруари той нямаше резервация в хотел и носел в себе си противозаконен резервоар боздуган. Той даже изпрати чантите си в кабинета на доктор Сметхърст.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Дете убива майката от Doomsday Lori Vallow забелязана да се кикоти в смразяващи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР