Астробиолози определиха как според тях може да изглеждат извънземните, съобщи

...
Астробиолози определиха как според тях може да изглеждат извънземните, съобщи
Коментари Харесай

Учени описват как изглеждат извънземните

Астробиолози дефинираха по какъв начин съгласно тях може да наподобяват извънземните, заяви Лента.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА 6 МЕСТА В БЪЛГАРИЯ, ОТ КОИТО ЩЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ПОБИЯТ ТРЪПКИ

" Акулите и делфините са с сходна форма на тялото, макар че имат далечни родственици, някои от които са риби, а други - бозайници. Не бива да се изненадваме, в случай че забележим сходна конвергенция във формата на тялото, когато срещнем живот от други светове ", сподели президентът на интернационалната стратегия за изпращане на известия до извънземен разсъдък (Messaging to Extra-Terrestrial Intelligence) Дъглас Вакош.

НЛО постоянно посещават нуклеарни военни бази (ВИДЕО)

По думите му, " не очаквайте препис на Хомо сапиенс, тъй като търсим живот отвън рамките на Земята ". Той не изключва опцията многоклетъчните жители на подземните океани, ситуирани на спътниците на големи газови колоси (най-вече Европа и Енцелад), да наподобяват земните бавноходки, само че да имат великански размери.  
С него не е склонен астробиологът от НАСА Роко Маницели, който сподели, че на Енцелад най-вероятно не може да съществуват многоклетъчни организми.

Астронавти признават за срещи с НЛО (ВИДЕО)

Главният астроном на института за търсене на извънземен разсъдък (Search for Extra-Terrestrial Intelligence) Сет Шостак мисли, че образно " най-извънземните " форми на живот на Земята са насекомите.
 н Thinkstock/Getty Images
Мистерии: НЛО, снимани през 2016 година (ВИДЕО)

Астрономът Кейтлин Аренс от университета на Арканзас счита, че извънземният живот може да съществува в серна среда, вместо във въглеродна, като земния.

Още по тематиката за НЛО:

Мистерията " Розуел " - началото на феномена НЛО (ВИДЕО)

Близо до нас ли са извънземните?

Лазер крие Земята от извънземните

Древните космодруми на Земята

Уфолог сподели фотоси на извънземни, открити в Розуел (ВИДЕО) По тематиката Най-зловещите места в България (ВИДЕО/СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР