Aston Martin разкри подробности за нова тематична серия, създадена в

...
Aston Martin разкри подробности за нова тематична серия, създадена в
Коментари Харесай

Aston Martin със специална серия в чест на новия филм за Джеймс Бонд

Aston Martin разкри детайлности за нова тематична серия, основана в чест на новия филм за Джеймс Бонд- No Time To Die, в който през ноември ще забележим не по-малко от четири представителя на именитата марка, включително DB5, DBS Superleggera и Valhalla.

В специфичната тематична серия са включени моделите Aston Martin Vantage и DBS Superleggera, които се отличават от серийните си разновидности вследствие на намесата на подразделението за специфични доработки Q by Aston Martin.

Vantage 007 е дооборудван със специфична челна решетка с хромирана рамка, жълт дифузьор, черен кожен интериор, акценти от хромиран хром и други, а при предпочитание от страна на клиента, в оборудването му могат да бъдат включени и комплекти ски със тематичен багажник.

Aston Martin DBS Superleggera 007 ще бъде създаден в тираж от единствено 25 екземпляра, всеки един от които ще бъде оборудван с 5.2-литров, V-образен, 12-цилиндров мотор с внушителните 715 конски сили оптималната мощ и 900 Нм оптимален въртящ миг.

От Aston Martin са оценили Vantage 007 на 161 000 британски лири, а DBS Superleggera 007 на 279 025 лири. Първите доставки на колите се чака да бъдат осъществени през първата четвърт на 2021 година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР