Астън Вила постигна категорична победа с 4:0 над гостуващия Евертън

...
Астън Вила постигна категорична победа с 4:0 над гостуващия Евертън
Коментари Харесай

Астън Вила се реваншира пред феновете си с разгром над Евертън

Астън Вила реализира безапелационна победа с 4:0 над гостуващия Евертън в ранния неделен мач от програмата на втория кръг на Висшата лига.

На " Вила Парк " играчите на Унай Емери предрешиха всичко още преди почивката и взеха непълен реванш пред почитателите си за провалянето с 1:5 от Нюкасъл преди седмица.
 Астън Вила притегля Дзаниоло
Астън Вила притегля Дзаниоло

Италианецът ще игра чартърен в тима от Бирмингам

Джон МакГин откри резултата в 18-ата минута след асистенция на Леон Бейли, а шест по-късно Дъглас Луиз повиши на 2:0 от дузпа. Наказателният удар бе отсъден за нарушаване на вратаря на Евертън Джордан Пикфорд против нападателя на домакините Оли Уоткинс.

Въпреки тази си неточност, Пикфорд бе най-хубавият за гостите на терена, като единствено положителните му намеси резервираха изоставането на Евертън от единствено два гола до почивката.
 Тежък удар по Астън Вила
Тежък удар по Астън Вила

След паузата Астън Вила продължи да господства и след голове на Бейли в 51-вата и на резервата Джон Дуран в 75-ата минута оформи безапелационната си победа.

За Евертън загубата е втора от началото на сезона и възпитаниците на мениджъра Шон Дайш се свлякоха в дъното на краткотрайно класиране.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР