Астън Вила е готов да отправи оферта за защитника на

...
Астън Вила е готов да отправи оферта за защитника на
Коментари Харесай

Астън Вила и Наполи влизат в битка за защитник на Рома

Астън Вила е подготвен да насочи оферта за бранителя на Рома Рожер Ибанйес, оповестява Corriere dello Sport. Мениджърът Унай Емери има предпочитание да укрепи отбрана си, само че „ вълците “ нямат да одобряват оферти по-ниски от 25-30 милиона евро за бразилеца.

Според информацията, от Вила ще пратят соята оферта за 24-годишния централен защитник напълно скоро и идващите няколко дни може да са основни за вероятно реализиране на съглашение.

Aston Villa prepare bid for Roma’s Roger Ibanez
— RomaPress (@ASRomaPress)
В същото време обаче и Наполи се оглежда в Ибанйес като евентуален заместител на Ким Мин-Дже, който ще продължи кариерата си в немския първенец Байерн Мюнхен.

Партенопеите имат интерес към Джорджо Скалвини от Аталанта и Макс Тилман от Уулвърхемптън, само че заради високите суми, които желаят двата клуба за своите бранители, италианският първенец може да насочи напъните си към бразилеца, като също може да насочи оферта за него.

През предишния сезон Ибанйес изигра във всички шампионати 48 мача, в които вкара три гола. Transfermarkt.com го прави оценка сега на 30 милиона евро, а договорът му с Рома изтича през лятото на 2025-а година.

Napoli increasingly interested in Roger Ibanez
— RomaPress (@ASRomaPress)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР