Aspiegel Limited, дъщерна фирма на Huawei Technologies Cooperatief U.A (Холандия),

...
Aspiegel Limited, дъщерна фирма на Huawei Technologies Cooperatief U.A (Холандия),
Коментари Харесай

Huawei ID получи Европейският печат за неприкосновеност на личния живот за Европа и ЕИЗ

Aspiegel Limited, дъщерна компания на Huawei Technologies Cooperatief U.A (Холандия), получи Европейски щемпел за цялост на персоналния живот (EuroPriSe) за услугата HUAWEI ID в границите на Европейския съюз (EU) и Европейска икономическа зона (EEA).

Европейският щемпел за цялост на персоналния живот (EuroPriSe) е трансевропейски документ, издаван от самостоятелна трета страна, който удостоверява сходството на IT продуктите и IT услугите с европейските закони за сигурност и дискретност на данните. EuroPriSe следва транспарантни процедури и сигурни критерии. Европейският щемпел за цялост на персоналния живот удостоверява, че даден артикул или услуга е тестван от самостоятелни специалисти и е утвърден от неутрален сертифициращ орган като следва транспарантни процедури и сигурни критерии в процеса на оценяване.

За повече информация за European Privacy Seal, посетете

Оценката и узаконяването на Huawei ID е на база на каталога на Европейския щемпел за цялост на персоналния живот за IT артикули и IT услуги - v201701, като Huawei ID дава отговор на всички условия. Това бе почертано в новините на EuroPriSe.

Аspiegel имат вяра, че поверителността и сигурността би трябвало да са наложителна част от услугите, следвайки Закона за отбрана на персоналните данни (GDPR), локални закони и стандарти за сигурност. Компанията следва правилото, че поверителността е главно право на всеки консуматор. Аspiegel непрестанно усъвършенстват проектирането, научноизследователската и развойна активност, употребата и услугите на O&M като построяват по-цялостна система за ръководство на персоналната информация и дават на потребителите по-сигурни и надеждни артикули и услуги.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР