Аспарух Аспарухов изказа специални благодарности на страхотната българска публика, която

...
Аспарух Аспарухов изказа специални благодарности на страхотната българска публика, която
Коментари Харесай

Аспарух Аспарухов: Благодаря на хората, че вярват в младия ни отбор

Аспарух Аспарухов изрече специфични благодарности на страхотната българска аудитория, която още веднъж поддържаше младия български тим до дъно и във втория ни мач от Волейболната лига на нациите в София.

21-годишният национал се включи доста добре в мача с Австралия, изгубен трагично с 2:3.

" Благодаря на всички хора, които имат вяра в нашия млад тим и ни поддържат. Бих им споделил да продължат да имат вяра, тъй като тимът в действителност има огромно сърце. Стараем се да го демонстрираме всеки ден в залата на тренировки и мачове. И се надявам в близко бъдеще това да се трансформира в резултати, тъй като тимът в действителност има темперамент. Всички ни е гняв, най-много поради фантастичната ни аудитория. Когато играеш с толкоз млад тим, в действителност се усеща поддръжката им. Благодаря им, че ни поддържат. Съжалявам, че не успяхме да победим в този много тежък мач. Но всеки един дава всичко от себе си и се надявам в близко бъдеще това да даде резултати ", съобщи Аспарухов.

Той съобщи, че най-вече съжалява, че тимът не е зарадвал почитателите, само че им благодари за вярата. За публиката и тима си пожела победи против най-силните в близко бъдеще.

" Мачът беше много тежък, играеш против директен съперник. От друга страна знаеш, че в случай че ги натиснеш, те ще се пречупят. Но те съумяха да играят сносно - до каква степен ние им позволихме, до каква степен те се разиграха, само че стигнаха до крайния триумф ", добави той.

В събота България се изправя против Съединени американски щати, а в неделя - против Бразилия. И двата мача в зала " Арена Армеец " са от 20:00 часа.

" Съединени американски щати и Бразилия са от топ 5 тимовете в света в каквато и групировка да са. Въпреки това - ние излизаме съсредоточени оптимално и ще дадем всичко от себе си да спечелим тези мачове и да зарадваме нашите почитатели и себе си, тъй като имаме потребност от победи против огромни тимове ", съобщи Аспарух Аспарухов.

Мартин Атанасов бе трети най-резултатен в българския тим с 14 точки след Светослав Гоцев и Александър Николов, приключили с по 17.

" Австралийците играха доста добре, поздравления за тях. Хвърлиха се, нямаха какво да губят. Играха чудесно в отбрана и на обсада. От другата страна - на нас не ни се получиха нещата, както искахме преди мача. Бъркахме повече по отношение на първия мач и във значимите моменти не успяхме да си създадем обстановките. Рискувахме в офанзива, рискувахме на сервис, а австралийците са добър тим на блок и играят хубаво на положително посрещане. Опитахме се да извадим тяхното посрещане и да играем на висока топка, само че в последна сметка може би не се получиха нещата, които искахме. Трябва да играем с по-малко неточности, това е главното ", съобщи той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР