Асоциацията на зърнопроизводителите заявява готовност да защитава с всички средства

...
Асоциацията на зърнопроизводителите заявява готовност да защитава с всички средства
Коментари Харесай

Започва подготовка на национален земеделски протест frognews.bg

Асоциацията на зърнопроизводителите декларира подготвеност да пази по всевъзможен начин членовете си и ще взе участие в общонационален аграрни митинг за избавяне на българското земеделие, написа в позицията на организацията.

 

Според сектора решението на икономическа комисия България да се разгласи срещу възбраната на импорт на украинско зърно е национално изменничество.

 

Ще станем очевидци на всеобщ колапс, който ще провокира районна неустойчивост на локалната стопанска система – предизвестяват зърнопроизводителите и приканват Народното събрание да гласоподава възбраната за импорт в България на селскостопански артикули от Украйна да продължи и след 15 септември в името на запазването на обществения мир в страната.

 

Асоциацията съставлява интереса на фермери от цялата страна и дружно с тях ще излезе на улицата, с цел да пази ползите си, а напрежението в бранша, което тлее с месеци, ще залее площадите, безапелационни са от Асоциацията на зърнопроизводителите.

 

На специфична конференция през днешния ден те, дружно с останалите членове на Аграрната камара, ще разгласят последващите си дейности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР