Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) ще оповести данните

...
Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) ще оповести данните
Коментари Харесай

АИКБ раздава награди за ”икономика на светло”

Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) ще оповести данните от си годишно проучване " Икономика на ярко " за размерите и обсега на сенчестия бизнес. А на тържествена гала вечерта ще бъдат отличени и носителите на премиите за " стопанска система на ярко ".

Данните от проучването " Икономика на ярко " ще показват ръководителят на АИКБ Васил Велев и професор Стефан Петранов - началник на плана, основател на композитния показател, а също и основният секретар на организацията Милена Ангелова.

Призовете за лоялна стопанска система се връчват в три категории - за нормативен акт или административна процедура, довели до ограничение на сивата стопанска система и възстановяване на бизнес средата, за персона или организация, съдействала за ограничение на предварителната защита на неофициалната стопанска система и за публицист или медия, съдействали за смяна на публичните настройки за непоносимост към неофициалната стопанска система. Сред номинираните институции са Национална агенция за приходите, Министерството на туризма и Комисията по правни въпроси в Народното събрание.

Целта на състезанието е да подтиква битката със сивата стопанска система и да покачва публичната непоносимост към нелоялните бизнес практики.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР