Асоциация Деметра“ разширява своята дейност в гр. Пловдив със стартирането

...
Асоциация Деметра“ разширява своята дейност в гр. Пловдив със стартирането
Коментари Харесай

Единствен по рода си детски контактен център отваря в Пловдив

Асоциация " Деметра “ уголемява своята активност в гр. Пловдив със стартирането на детски контактен център. Той ще се намира на ул. " Неофит Бозвели " 38.  Центърът е уникален към този момент. Тази тяхна самодейност е под надпис " Искам мемоари и с мама, и с баща! “

Целта на този център е да обезпечи - безвредна, неутрална и спокойна конюнктура за срещи сред детето и околните, които към този момент не живеят дружно.  За да порастват спокойни, уверени и щастливи, децата имат потребност да поддържат връзка и с двамата си родители и да не губят контакт с останалите членове на техните фамилии.

Те с цел да продължат сполучливо своята работа и отсега нататък, се нуждаем от нашата поддръжка. Желанието им е да основат конюнктура, оптимално близка до фамилната, с цел да могат децата и техните близки да се усещат като вкъщи си, до момента в който са при тях!

За тази цел желаят да обзаведат две от стаите в Центъра. Едната стая ще извършва функциите на всекидневна – с детски ъгъл за игра, а другото помещение е планувано за кухненски бокс.

Можете да подкрепите идея им " Искам мемоари и с мама, и с баща! " с дарителски SMS с текст DMS DEMETRA на номер 17 777 за трите мобилни оператора или посредством подаяние в.

Асоциация " Деметра “ към този момент 20 години оказва протекция и поддръжка на хора, потърпевши от домашно принуждение и работи в отбрана на правата на детето. Има голям брой осъществени социалнозначими планове в Бургаска, Пловдивска и Софийска област. През всичките тези години сме работили с почти над 4000 дами и сме помогнали на 1200 деца.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР